Piz­za to­nijn-gei­ten­kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 805 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de ui en tonijn. Verkruimel er de geitenkaas over. Schuif 2 bodems op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Bakt u de pizza's tegelijk boven elkaar, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met Hollandse rauwkost (zak 150 g).

video

Piz­za ver­sie­ren

Allerhande kids - 01:05 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.