Ro­de gaz­pa­cho met biet en ser­ra­no­ham

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 775 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans voorgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de paprika, tomaten en bietjes in een blender of hoge beker. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe het rasp en sap met de tomatenpuree, knoflook en olijfolie in de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Snijd de serranoham in reepjes. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en garneer de soep met de serranoham.

Tip:

Wilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

video

Bie­ten

Onze leverancier - 04:40 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 58 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.