Pit­ti­ge sa­la­de met olij­ven

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 11 min. goudbruin en gaar. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de champignons in 4 min. beetgaar.
  2. Verdeel de waterkers, sjalot, champignons, paprika, olijven en roquefort over 4 borden.
  3. Besprenkel de salade met de rest van de olie en bestrooi met peper. Serveer de krieltjes erbij.

Tip:

Liever mildere kaas? Vervang dan de roquefort door blokjes jonge kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.