Trot­to­le met kas­tan­je­cham­pig­nons

(260)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 260

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes. Schep voorzichtig door het champignonmengsel. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 min. mee.
  4. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en serveer.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.