Piz­za met ham, ui en ei

Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!!

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Als je vraagt wat de kids willen eten, zeggen ze negen van de tien keer: pizza!! 4 personen
3 76

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.
  2. Snijd de ui in dunne ringen. Verdeel de ui en mozzarella over de bodems. Breek boven elke pizza twee eieren. Bak de pizza's ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de bakplaten.
  3. Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza's uit de oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pizza met ham, ui en ei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za met ham, ui en ei

1
1

Verwarm de oven voor op 240 ºC.

2
2
  • 2 pizzabodems
  • 390 g pastasaus sugo kruiden

Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.

3
3
  • 2 rode uien
  • 300 g mozzarella piccolini
  • 4 eieren

Snijd de ui in dunne ringen. Verdeel de ui en mozzarella over de bodems. Breek boven elke pizza twee eieren. Bak de pizza's ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de bakplaten.

4
4
  • 80 g gemengde jonge bladsla met spinazie
  • 250 g rauwkost bietjes
  • 140 g parmaham

Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza's uit de oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.