Be­vro­ren me­loen met munt

  • nagerecht
  • 12 stuks
  • 35 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
argentijns nagerecht 12 stuks
3 67

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tapasprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe het limoensap met 4 el water in een steelpan. Voeg de suiker toe en breng aan de kook. Laat de suiker oplossen en neem van het vuur. Laat afkoelen.
  2. Prik de parten meloen op de tapasprikkers en leg ze naast elkaar op een schaal of plateau dat in de vriezer past. Schenk de siroop over de meloenplakken, keer ze een paar keer en zet 1 uur in de vriezer.
  3. Wikkel de ijsblokjes in een schone theedoek en sla ze klein met een deegroller. Verdeel over een grote schaal of dienblad. Verdeel de meloen over het ijs. Bestrooi met de muntblaadjes en serveer.
video

Me­loen snij­den

Instructievideo - 01:38 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.