Ha­ring­pin­cho

  • borrelhapje
  • 18 stuks
  • 70 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 18 stuks
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • tapasprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in de lengte in plakken en doe in een kom. Snijd het steeltje van de peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen, snijd het vruchtvlees in ringetjes en doe bij de komkommer. Voeg de azijn, suiker en eventueel zout toe en schep om. Laat minimaal 30 min. afgedekt staan.
  2. Snijd de haringen in stukjes van 4 cm. Leg elke komkommerplak met wat peperringetjes in een hoopje op een toastje. Leg hierop een stukje haring en zet met een prikker vast in de komkommer. Bestrooi met de bosui. Besprenkel met wat olie.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.