Lin­gui­ne met ven­kel

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd een 1/2 cm van de onderkant van de venkelknol en snijd de knol in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel op middelhoog vuur 12 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aan­wijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Haal ondertussen het worstvlees uit het vel. Bak het vlees in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. rul. Doe de courgette erbij en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en warm nog 2 min. door.
  4. Schep de venkel in een platte schaal en schaaf 3/4 van de kaas erover. Verdeel de linguine over 4 diepe borden en schep de saus erop. Rasp de rest van de kaas erover. Serveer de venkel en sla apart erbij.
video

Ven­kel be­rei­den

Instructievideo - 01:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.