Pas­ta met ge­gril­de groen­ten

Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat.

(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Lekker met de carrés van vegetarische kaas, pesto en zongedroogde tomaat. 4 personen
2 78

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een schaal. Laat de groentemix uitlekken, vang de olie op en voeg de groentemix en olijven toe aan de tomaten.
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de Toscaanse carrés 6 min. Keer halverwege.
  4. Giet de pasta af. Schep samen met 3 el van de opgevangen olie om met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper. Serveer de Toscaanse carrés apart erbij. Lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas over de pasta.

variatietip:

Eten er geen kinderen mee, voeg dan voor extra pit een rode peper toe.

video

Snij­den

Instructievideo - 02:22 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met gegrilde groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ge­gril­de groen­ten

1
1
  • 300 g gigli met zongedroogde tomaten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 280 g tastytom-trostomaten
  • 180 g gegrilde groentemix
  • 100 g groene olijven met knoflook

Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe in een schaal. Laat de groentemix uitlekken, vang de olie op en voeg de groentemix en olijven toe aan de tomaten.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 4 stuks Toscaanse carré

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de Toscaanse carrés 6 min. Keer halverwege.

4
4

Giet de pasta af. Schep samen met 3 el van de opgevangen olie om met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper. Serveer de Toscaanse carrés apart erbij. Lekker met wat geschaafde Parmezaanse kaas over de pasta.

variatietip:

Eten er geen kinderen mee, voeg dan voor extra pit een rode peper toe.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.