Cho­ri­pan

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
argentijns hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
  2. Halveer ondertussen de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de ui, mosterd, tabasco en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg 2 el citroensap en de selderij toe.
  3. Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Halveer de worstjes in de lengte. Leg een gehalveerd worstje op de onderste helft van elk broodje en schep er wat van het paprikamengsel op. Serveer direct.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.