Brood­je os­sen­worst-­moz­za­rel­la

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 68

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  2. Halveer ondertussen de pistolets in de lengte. Besmeer elke onderste helft met 1 el pesto. Beleg met de ossenworst.
  3. Scheur het basilicum in stukjes en leg op de ossenworst. Snijd de mozzarella in halve plakkenen verdeel over de broodjes. Garneer met de pijnboompitten en bestrooi met wat peper. Druppel er wat crema di balsamico over. Leg de bovenste helft van de broodjes erop. Lekker met soep van romatomaten (zie recept elder op allerhande).
video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.