Open sand­wich ros­bief-to­nijn

De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje. 4 personen
4 31

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de tonijnsalade met de mayonaise. Besmeer de sneetjes brood dun met de tonijnmayo en verdeel er de jonge bladsla met babyspinazie over.
  2. Verdeel de rosbief over de sla en schep de rest van de tonijnmayo erop. Garneer met de kappertjes en bestrooi met peper.
  3. Snijd de belegde sneetjes brood diagonaal door en verdeel over de borden. Bestrooi met wat chips en geef de rest van de chips er apart bij. Lekker met prei-mosterdsoep.

Tip:

Meenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 925 mg
  • vezels 5 g
Ook te zien in

Open sandwich rosbief-tonijn

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Open sand­wich ros­bief-to­nijn

1
1
  • 75 g tonijnsalade
  • 3 el Belgische mayonaise
  • 4 sneetjes meergranenbrood
  • 80 g jonge bladsla met babyspinazie

Meng de tonijnsalade met de mayonaise. Besmeer de sneetjes brood dun met de tonijnmayo en verdeel er de jonge bladsla met babyspinazie over.

2
2
  • 200 g rosbief
  • 50 g kappertjes

Verdeel de rosbief over de sla en schep de rest van de tonijnmayo erop. Garneer met de kappertjes en bestrooi met peper.

3
3
  • 150 g ambachtelijke zeezoutchips

Snijd de belegde sneetjes brood diagonaal door en verdeel over 4 borden. Bestrooi met wat chips en geef de rest van de chips er apart bij. Lekker met prei-mosterdsoep.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.