Cour­get­te en ar­ti­sjok­har­ten

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
4 82

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.
  2. Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.
  3. Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om.
  4. Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.
video

Groen­ten gril­len en roos­te­ren

Instructievideo - 00:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.