Ve­ga­ba­mi spe­ci­aal

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een kommetje en schenk er 100 ml heet water bij. Laat 10 min. staan. Kook ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min. Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend nog 3 min. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de mix voor bami speciaal door de groenten. Voeg de mie toe en bak 1 min. mee.
  3. Verdeel de bami over 4 borden. Serveer met de seroendeng en satésaus.

Tip:

U kunt de satésaus ook zelf maken terwijl de mie kookt: verwarm 3 royale el pindakaas met stukjes noot met 300 ml volle melk en 3 el ketjap. Roer glad. Breng op smaak met sambal of peper.

video

Seroen­deng ma­ken

Instructievideo - 00:47 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 113 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.