Pas­ta­sa­la­de met tuin­bo­nen

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
  2. Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.
  3. Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.
  4. Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.

Tip:

Vervang de mozzarella door 300 g verkruimelde zachte geitenkaas voor een extra frisse smaak.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.