Tau­gé met pa­pri­ka- en wor­tel­reep­jes

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Halveer de bosui in de lengte en snijd in stukken van 4 cm. Verhit de zonnebloemolie in een wok en voeg de paprika, bosui en peen julienne toe. Schep de rijstazijn toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de taugé toe en bak nog 1 min. mee. Lekker met een omelet.

Tip:

Geen rijstazijn in huis? U kunt ook wittewijnazijn gebruiken.

video

Ju­li­en­ne snij­den

Instructievideo - 00:42 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.