Vis­cur­ry

(212)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 212

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.
  2. Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.
  3. Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.
  4. Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.