Pak­soi met se­sam­zaad

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min. Laat afkoelen op een bord.
  2. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de knoflook en stemgember fijn.
  3. Verhit 4 el olie in een wok en bak de knoflook en gember 10 sec. Voeg de paksoi en sojasaus toe en bak op hoog vuur 3 min. Schep regelmatig om. Schep het sesamzaad erdoor en bak 1 min. mee. Besprenkel met de rest van de olie en serveer direct. Lekker met gebakken tofu en pandanrijst.
video

Kool snij­den

Instructievideo - 01:26 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.