Spi­na­zie in gem­ber­saus

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok en bak de gember een 1/2 min. Voeg de rijstwijn, honing en zout naar smaak toe. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet de spinazie af in een vergiet en vang de gembersaus op. Doe de spinazie in een schaal.
  2. Doe de gembersaus terug in de wok en roer de maizena erdoor. Laat 1 min. zachtjes koken. Schenk de saus over de spinazie en serveer direct. Lekker met babi pangang en nasi.
video

Wil­de spi­na­zie

Onze leverancier - 04:37 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.