Kip met pa­pri­ka en chi­li­pe­per

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de azijn, woksaus en een 1/2 tl chilipeper in een kommetje. Halveer de paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes van een 1/2 cm breed.
  2. Bestrooi de kip met de rest van de chilipeper, de maizena en zout. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de kip in ca. 6 min. goudbruin. Schep de kip eruit. Maak de wok schoon.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de ui, paprika en minimaiskolfjes 4 min. Doe de kip en saus erbij en warm nog 2 min. door. Doe de mie in 4 kommen en schep het kipmengsel erop.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.