In­di­a­se bloem­kool­roos­jes

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de bloemkool in water met zout 4 min. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het mosterdzaad 2 min. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.
  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak de ui met het komijnzaad en de koriander 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Giet de bloemkool af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg samen met de jalapeños toe aan de ui en bak nog 3 min. mee. Schep het mosterdzaad en de koriander erdoor en serveer. Lekker met gegrilde kipfilet en knoflook-koriander naanbrood (pak 280 g).
video

Bloem­kool

Onze leverancier - 04:08 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.