Wok­sa­té met ver­se at­jar

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng de azijn met de suiker aan de kook. Los de suiker erin op. Doe de rauwkost en komkommer in een diepe schaal. Schenk er het azijnmengsel over en laat afkoelen. Schep de atjar af en toe om.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de varkenshaas met wat zout al omscheppend 2 min. Voeg de satésaus toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur.
  3. Schep de saté en atjar op 4 borden. Serveer met het stokbrood. Lekker met gebakken uitjes (bakje 100 g).
video

Groen­te in de leng­te snij­den

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.