Aard­ap­pel­sa­la­de met crè­me fraî­che en munt

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappelen 15-20 min. in water met zout of tot ze heerlijk zacht zijn als u er met een vork in prikt. Giet ze af in een vergiet en laat ze droog stomen. Laat ze iets afkoelen en snijd ze doormidden. Rasp de gele schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg de crème fraîche, het citroenrasp en het sap toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper en hussel even. Voeg wat munt toe en bestrooi de salade met nog wat munt. U kunt ook de rode peper toevoegen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.