Pav­lo­va ba­naan met ha­zel­no­ten

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
2 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg een stuk bakpapier op het werkblad. Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter en haal uit de pan. Doe 1 el suiker in de pan en laat karamelliseren. Schep de noten door de karamel. Neem de pan van het vuur en voeg nog 1 el suiker toe. Rol de gekaramelliseerde noten door de suiker en schep op het bakpapier om af te koelen. Snijd de banaan in plakjes en leg de helft op de bodem van de pavlova. Schep de slagroom op de banaan en verdeel de rest van de plakjes banaan erover. Besprenkel met de hazelnootlikeur en bestrooi met de hazelnoten.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 388 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.