Pav­lo­va peer en ka­neel

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom met de poedersuiker en de kaneel stijf. Schep de slagroom op de pavlova. Leg de perenpartjes op de slagroom. Verdeel er wat chocoladekogels over en bestrooi met de kaneel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.