Pav­lo­va ti­ra­mi­su

Koffiemascarpone op een knapperige meringue-bodem.

  • nagerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
(125)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht Koffiemascarpone op een knapperige meringue-bodem. 4 personen
3 125

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Meng de mascarpone en de espressopoeder erdoor. Verkruimel de digestive koekjes en verdeel over de bodem van de pavlova. Schep de koffiemascarpone erop.
  2. Strooi de cacaopoeder er in strakke strepen overheen. Leg hiervoor steeds 2 stroken bakpapier parallel 1 cm uit elkaar, strooi het poeder ertussen.
video

Ti­ra­mi­su ma­ken

Kookles - 06:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Pavlova tiramisu

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pav­lo­va ti­ra­mi­su

1
1
  • 125 ml slagroom
  • 1 el poedersuiker

Klop de slagroom met de poedersuiker stijf.

2
2
  • 250 g mascarpone
  • 1 stick espressopoeder

Meng de mascarpone en de espressopoeder erdoor.

3
3
  • 3 digestive koekjes
  • 1 pavlova

Verkruimel de digestive koekjes en verdeel over de bodem van de pavlova.

Meringue of pavlova maken

Instructievideo

02:54 min.

4
4

Schep de koffiemascarpone erop.

5
5
  • 2 tl cacaopoeder

Strooi de cacaopoeder er in strakke strepen overheen. Leg hiervoor steeds 2 stroken bakpapier parallel 1 cm uit elkaar, strooi het poeder ertussen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.