Pan­nen­koe­ken­taart

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 10 stuks
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de pannenkoekmix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en eieren. Roer de kaneel erdoor.
  2. Smelt een klontje boter in een hete koekenpan en schep er 1 flinke soepopscheplepel beslag in. Beweeg met de pan zodat het beslag over de bodem verdeeld wordt. Keer de pannenkoek als het beslag gestold en de onderkant goudbruin is. Bak zo nog meer pannenkoeken, tot het beslag op is. Je hebt dan 10-12 stuks.
  3. Leg 1 pannenkoek op een bord en bestrijk met 2 el jam. Leg er 1 pannenkoek bovenop en bestrooi met 2 el hagelslag. Herhaal dit tot de pannenkoeken op zijn. Eindig met een pannenkoek.
  4. Verwarm het vlaaifruit 5 min. in een steelpan en schep op de pannenkoekentaart. Bestrooi met nog wat hagelslag en serveer direct. Lekker met slagroom.
video

Pan­nen­koe­ken bak­ken

Instructievideo - 02:02 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.