Kin­der­bon­bons

  • nagerecht
  • 25 stuks
  • 91 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 25 stuks
3 47

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, vierkante schaal (21 x 21 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan en zet het vuur uit. Hak de chocolade in kleine stukjes en doe in een glazen kom. Schenk de hete slagroom erover. Hang de kom in een pan met een bodem heet water en zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt. Houd het water tegen de kook aan en laat zo de chocolade smelten (au bain-marie). Roer af en toe tot een glad mengsel ontstaat.
  2. Bekleed de vierkante schaal met bakpapier. Schenk het chocolademengsel (ganache) erin. Zet in de koelkast en laat in 3 uur opstijven.
  3. Haal de ganache met behulp van het bakpapier uit de vorm en snijd in 49 blokjes van 3 x 3 cm (7 repen horizontaal en 7 repen verticaal). Bestrijk alle blokjes met witte chocoladepasta. Versier met marshmallows, koekjes, muisjes, vlokken en choco's.
video

Bak­vor­men be­kle­den

Instructievideo - 02:06 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 91 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.