Ta­gli­a­tel­le met spi­na­zie en kib­be­ling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

(236)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker! 4 personen
3 236

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.
  2. Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Tagliatelle met spinazie en kibbeling

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met spi­na­zie en kib­be­ling

1
1
  • 1 teen knoflook
  • 1 courgette
  • 2 el olijfolie
  • 450 g spinazie à la crème

Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.

2
2
  • 300 g gebakken kibbeling
  • 500 g tagliatelle

Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • ½ zakje gemalen oude kaas 48+

Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.