Sch­nit­zel­tjes met to­ma­ten-gor­gon­zo­la­saus

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met eventueel wat zout in 6 min. beetgaar.
  2. Snijd de schnitzel in 8 stukken en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees in de olie in 2 min. per kant bruin. Neem uit de pan. Bak de kaas 1 min. in het bakvet, tot deze begint te smelten. Roer de pomodorini erdoor en druk de tomaatjes met een spatel stuk. Leg het vlees in de tomatensaus en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met de rozemarijn en peper.
  3. Giet de pasta en broccoli af. Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de schnitzeltjes met de saus erover. Serveer met de broccoli.

Tip:

Liever vis? Vervang de varkensschnitzel dan door kabeljauwfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.