Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Dandan noe­dels

(198)waardeer
Een lekker chinees recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, verse gember, rode peper, zonnebloemolie, knoflook, rundergehakt, balsamicoazijn, Japanse sojasaus, Chinese eiermie, sesamolie, runderbouillontabletten, Chinese kool en bimi Chinees hoofdgerecht 4 personen 540 kcal
3 198

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Rasp de gember. Snijd de rode peper in reepjes. Verhit de zonnebloemolie in een wok en roerbak de gember, peper en knoflook een 1/2 min. Voeg het gehakt toe en roerbak in 5 min. rul. Voeg de azijn en sojasaus toe en bak op middelhoog vuur tot het gehakt een beetje krokant is.

2. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, doe in een schaal en meng de sesamolie erdoor. Verdeel de mie over 4 kommen. Breng 1 liter water aan de kook en los de bouillontabletten erin op. Voeg de kool en bimi toe. Kook in 4 min. beetgaar. Schep de groenten eruit en verdeel over de mie. Schep het gehakt erop en schenk de bouillon erover. Lekker met ringetjes bosui.

video

Dandan noe­dels

Receptvideo - 02:23 min.

Wijntip

Lindemans Bin 35 Rosé
Droge rosé met een verrassend fruitige smaakmix van aardbeien en kersen. Zet die ook eens naast gebakken zalm en kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 540 kcal
  • Eiwit 27 g
  • Vet 25 g
  • Koolhydraten 50 g
Tags