Ar­rab­bi­a­ta met pa­pri­ka en wod­ka

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en chilipeper 1 min. Voeg de paprika en ui toe en bak 7 min. mee. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. koken op middelhoog vuur.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Voeg de wodka toe aan de saus en kook nog 1 min. mee. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en schaaf de kaas erover. Serveer direct. Lekker met een salade van Tasty Tom tomaten en mozzarella.

Tip:

De arrabbiata smaakt ook heerlijk met vis: voeg dan samen met de wodka 1 bakje garnalen (125 g) toe.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.