Piz­za met je ei­gen be­leg

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 stukken bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Knip 2 stukken bakpapier af en leg die op 2 bakplaten. Het bakpapier moet er precies in passen. Laat de oven warm worden op 200 graden. Haal het pizzadeeg uit de verpakking en leg het op de bakplaten.
  2. Smeer het deeg in met de tomatensaus uit het potje. Nu kun je de pizza bedekken met je favoriete ingrediënten, zoals ham, tomaat en salami. Strooi er daarna nog 50 gram geraspte Parmezaanse kaas over.
  3. Zet de bakplaten boven elkaar in de oven en bak ze 20 tot 25 minuten. Wissel de bakplaten na 10 tot 15 minuten om: dan komt de bovenste bakplaat onder en andersom.

Tip:

Je kunt je zelfgemaakte pizza beleggen met ongeveer alles wat je kunt verzinnen. Tomaten, kaas, salami, ham en olijven bijvoorbeeld. Of doe er ananas bij.

video

Piz­za ver­sie­ren

Allerhande kids - 01:04 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.