Ro­mi­ge ki­pra­gout

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Asperges schoonmaken en in ca. 10 minuten gaarkoken. Kipfilet bestrooien met zout en peper. Bouillontablet oplossen in 500 ml kokend water. In pan boter verhitten, kip toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Bloem toevoegen, doorroeren en ca. 2 minuten verwarmen, niet bruin laten worden. Beetje bij beetje bouillon toevoegen totdat ragout ontstaat. Room toevoegen. Geitenkaas erboven verkruimelen en roeren tot kaas is gesmolten. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met ragout en asperges.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.