Ha­ring­sa­la­de

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haring in stukjes snijden. 4 Uiringen (van haring) in stukjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Tomaatjes wassen en halveren. In grote schaal aardappelsalade, haring, ui en appel mengen. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel wat haringnat. Veldsla over vier borden verdelen. Salade over borden verdelen. Garneren met tomaatjes. Serveren met volkorenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.