Mi­ni-groen­te ge­vuld met gem­ber­kaas

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.