Ge­bak­ken rijst met ana­nas

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer schillen, zaden verwijderen en in blokjes snijden. Rode peper wassen, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Luncheon meat in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Komkommer en peper ca. 4 minuten bakken. Luncheon Meat toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Ananas en bosui toevoegen. Rijst met sojasaus door vlees-groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.