Ha­ring­tar­taar

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • koffiekopjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Haring zeer klein snijden. Haring mengen met ui (uit pak). Bieslook fijn knippen en mengen met haring. Op smaak brengen met peper. Brood besmeren met boter en in repen snijden. Broodrepen ca. 3 minuten onder grill leggen tot ze goudbruin en knapperig zijn. Sla over vier borden verdelen. Haringtartaar in koffiekop scheppen en storten op sla. Broodrepen ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.