Zalm­ri­sot­to

(174)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 174

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.