Si­naas­ap­pel met su­ri­mi en pe­can­no­ten

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de partjes vruchtvlees van de sinaasappels los van de vliezen, zodat het vruchtvlees er gemakkelijk tussenuit gewipt kan worden. Vang het sap op. Verdeel de partjes over een schaal en meng met de surimi. Bestrooi met de noten. Meng het sap met de olie en sprenkel over de salade.

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 21 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.