Ge­po­cheer­de kip­fi­let met knol­sel­de­rij

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar in water met zout.
  2. Breng ondertussen 1 liter water aan de kook met de bouillontabletten en soepgroenten. Laat op laag vuur 5 min. trekken. Pocheer hierin de kipfilets in 10 min. gaar. Zorg dat de bouillon tegen de kook aan blijft, maar niet kookt.
  3. Snijd ondertussen de knolselderij in blokjes van 1 x 1 cm. Kook de knolselderij in water met zout in 6 min. beetgaar en giet af.
  4. Pers de sinaasappel uit. Klop met een garde de mosterd, olie en het sinaasappelsap tot een dressing. Meng met de knolselderij. Serveer de kip met de aardappelen en knolselderij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.