Ge­roos­ter­de peen met ci­troen

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 170 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het sap met de olijfolie, gemalen komijn en peper. Schep om met de peen, ui en knoflook. Rooster op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 15 min. in de oven. Schep om met het citroenrasp en eventueel citroensap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.