Pak­soi­kom­me­tje met vis en spek

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen. Plakjes spek naast elkaar leggen. Visfilet erop leggen en samen oprollen. Vaststeken met cocktailprikkers. In kleine koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten en visrolletje in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen paksoi wassen, bladeren van stengels snijden en in ca. 1 minuut in kokende water laten slinken. Stengels in dunne reepjes snijden en ca. 2 minuten met visrolletje meebakken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In wijde kom paksoibladeren tegen zijkant leggen. Rijst en paksoireepjes in midden scheppen. Vispakketje erop leggen. Pakketje besprenkelen met rest van olie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.