Mi­ne­stro­ne­soep met reu­zen­bo­nen en pes­to

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Reuzenbonen afgieten. In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken. Pesto door soep roeren. Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.