Pas­ta met ba­con en dop­erw­ten

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.150 kcal
  • eiwit 57 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 58 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.