Sla­bla­de­ren met ei­er­sa­la­de

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen radijs wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In kom mayonaise, mosterd, azijn en dragon door elkaar roeren. Bieslook erboven in stukjes knippen. Radijs erdoor scheppen. Eieren laten schrikken, pellen en in kwarten snijden. Voorzichtig door dressing scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken.
  2. Slabladeren in komvorm op vier borden leggen. Eiersalade erin scheppen. Serveren met driehoekjes geroosterd witbrood met boter.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.