Grieks ge­vul­de wrap

Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét.

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks hoofdgerecht Geserveerd op z'n Hollands: in een puntzak mét. 1 personen
3 114

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.
  2. Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 48 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.550 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 46-47

Grieks gevulde wrap

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grieks ge­vul­de wrap

1
1
  • 1 aubergine
  • 1 rode ui

Snijd de aubergine in kleine blokjes. Snipper de ui.

Brunoise snijden

Instructievideo

00:38 min.

2
2
  • 3 el olijfolie

Verhit de olie in een wok en bak de ui en aubergine ca. 10 min. al omscheppend.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

3
3
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 200 g fetablokjes
  • 30 g pijnboompitten

Voeg de kaneel toe. Giet de fetablokjes af. Schep de pijnboompitten en feta door de groenten. Breng op smaak met peper en zout.

4
4
  • 2 tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vouw ze als puntzakjes en vul met het auberginemengsel. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.