Pasta­scho­tel

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.
  2. Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan. Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 06-07

Pastaschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta­scho­tel

1
1
  • 300 g volkoren penne

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 winterwortel
  • 1 ui

Maak de winterwortels schoon en snijd ze in blokjes. Snipper de ui.

3
3
  • 450 g bladspinazie
  • 3 el zonnebloemolie

Ontdooi de spinazie in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan.

4
4
  • 400 g tofu

Bak de wortel en ui ca. 2 minuten mee. Bak vervolgens de tofu 4 minuten mee.

5
5
  • 125 ml crème fraîche

Voeg de spinazie toe en roer tot de groente volledig opgewarmd is. Voeg vervolgens de creme fraiche erdoor en breng op smaak met peper en zout.

6
6
  • 6 el gemalen belegen kaas

Schep het groentemengsel door de pasta en verdeel over de borden. Strooi de gemalen kaas erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.