Tor­til­la met var­kens­vlees en abri­ko­zen

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • magnetronfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Vlees ca. 3 minuten bakken. Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken. Seasoningmix (uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren. Abrikozen in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten. Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen. Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 31 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.