Kal­koen­spies met ma­ïs­sa­la­de

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 2

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecuespiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill of grillpan voorverwarmen op hoogste stand. Frituurvet verhitten tot 180 °C. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in grove stukken snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Spiesen maken van kalkoenblokjes en stukjes paprika. Spiesen ca. 10 minuten grillen. Intussen frites bakken in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. Blikjes groenten laten uitlekken. In koekenpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Groenten toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen serveren met frites, lauwwarme maïssalade en cocktailsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.